Part of The Flow

Olemme mukana Suomen merkittävimmässä teollisuuden messutapahtumassa, Alihankintamessuilla, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 26.–28.9.2023. Olet lämpimästi tervetullut osastollemme C749 jutustelemaan metallialan ja pintakäsittelyteknologioiden uusimmista innovaatioista ja tuoreimmista puheenaiheista!

Mikä on Laitila Coating?

Tarjoamme mekaniikan sopimusvalmistuspalveluna järjestelmätoimituksia, osakokoonpanoja, komponenttivalmistusta sekä pintakäsittelypalveluita. Moderni konekanta ja oma pintakäsittelylinjasto sekä kokenut henkilöstö takaavat joustavan ja nopean läpimenon tuotannolle.

Olemme enemmän kuin metalliosaaja: yhdistämme älyn metalliin. Luomme lisäarvoa osana asiakkaidemme tuotantovirtaa. Tarjoamme järjestelmätoimituksia, osakokoonpanoja, komponentteja sekä valmiita tuotteita alihankintana.

Lue lisää >

 1. Suunnittelupalvelut
 2. Raaka-aineet
 3. Valmistus
 4. Liittämisteknologiat
 5. Pintakäsittely
 6. Jälkikäsittely
 7. Kokoonpano
 8. Laaduntarkastus
 9. Logistiikka- ja varastointipalvelut

Täyden palvelun valmistuskumppani!

Laitila Coating Goes Globally Local

 • Olemme luotettava kumppanisi, kun haluat siirtää tuotantoa Eurooppaan
 • Autamme järkeistämään energiankäyttöä innovatiivisilla ratkaisuilla
 • Tuotteemme modernisoivat laitteita, jotta energiansäästö olisi yhä tehokkaampaa
 • Työllistämme Laitilassa sekä suomalaisia että kansainvälisiä pintakäsittelyteknologian huippuosaajia

Nähdään messuilla!