• IMG_E1985
  • DSC_8427
  • DSC_8184
  • P1000567
  • P1000582

Metallin lävistys, laser- ja vesileikkaus & CNC-tasojyrsintä

Pystymme työstämään levytyökoneillamme 0,5–15 mm paksua kuparia ja alumiinia sekä 0,5–6 mm paksua terästä erilaisiin muotoihin. Valmistamme sekä komponentteja että pitkälle jalostettuja tuotteita niin lävistämällä, laserleikkauksella kuin CNC-jyrsinnällä. Pitkälle automatisoiduilla yhdistelmäkoneilla pystymme tekemään sekä laserleikkausta että työstämään kappaleita lyömällä. Meiltä onnistuvat myös muovaaminen ja kierteytys.

Koska automaatio on viety meillä korkealle tasolle, pystymme jalostamaan työkappaleita todella kustannustehokkaasti. Pystymme työstämään profiileja esimerkiksi U-muotoon, tekemään reikäkenttiä ja erilaisia katkaisuja. Meillä on lisäksi lastaus- ja purkuautomaatit, joilla raaka-aineet lastataan koneelle ja valmiit tuotteet puretaan seuraavia työvaiheita tai pakkausta varten.

  • P1000602
  • P1000590
  • P1000600

Taivutukset

Taivutusmenetelmistä käytössämme ovat särmäyspuristin, vaaka- ja sivuväärätaivutukset latoille ja levyille, 3D-taivutukset tangoille ja putkille sekä korkeatasoinen taivutusautomaatti. Robottisärmäys vähentää ohjelmointiaikaa ja asetusten tekemistä. Nykyaikainen ohjelmointi auttaa minimoimaan asetusajat. Lisäksi automaatin avulla pystytään varmistamaan tasalaatuinen tuotanto ja valmistamaan useita erilaisia sarjakokoja pienistä tilauseristä volyymituotantoon ilman suuria asetuskustannuksia.

  • P1000543
  • P1000508

CNC-koneistus ja -sorvaus

Pystymme sorvaamaan sekä pyöreitä että neliömäisiä tankoja. Lisäksi pyörähdyskappaleiden lastuava työstö on koneillamme mahdollista. Käytämme 3–5-akselista koneistusta, mikä mahdollistaa monimutkaisten kappaleiden työstämisen useasta eri suunnasta ilman erillisiä irrotuksia tai ylimääräisiä asetusten vaihtamisia, joista aiheutuu aina lisää ylimääräisiä kustannuksia.

Workers wearing industrial uniforms and Welded Iron Mask at Steel welding plants, industrial safety first concept.

Hitsaukset & liittäminen

Liitosmenetelminä käytämme MIG-, MAG- ja pistehitsausta sekä juottamista. Hitsaukset ja liittämisen teemme käsityönä. Pistehitsaus soveltuu erityisesti ohutlevyjen yhdistämiseen.

IMG_E1953

Inserttiasennukset ja kiinnikkeet

Työstämme ohutlevyihin ja lattakappaleisiin erilaisia inserttejä ja kiinnikkeitä, joilla saadaan aikaan lujia ja kestäviä mekaanisia kiinnityksiä. Insertit puristetaan kiinni kappaleisiin erilaisten erikoistyökalujen ja koneiden avulla. Insertit ja kiinnikkeet on mahdollista kiinnittää myös painevalettuihin komponentteihin, kuten virtakiskoihin. Meiltä saat muun muassa kierreinsertit, korotusholkit, kierteen vahvistukset ja puristemutterit.

LC_etusivu_yhteys_1920x1100

Tule meille kylään!

Olet aina tervetullut meille Laitilaan, mutta myös etätapaamiset onnistuvat kanssamme saumattomasti. Ole yhteydessä meihin, niin katsotaan, miten voimme olla avuksi!