LC_etusivu_hero_1920x1100 LC_etusivu_hero_1920x1100

Part of the flow

  • Komponentit
  • Sopimusvalmistus
  • Tuotekehityskumppanuus
  • Pintakäsittely

Olemme metalleihin, virtakiskokomponentteihin, ohutlevymekaniikkaan sekä pintakäsittelyteknologioihin erikoistunut nopea, joustava & osaava teollisuuden tuotekehityskumppani ja sopimusvalmistaja.

DSC_8514

Komponentit

Tarvitsetko pintakäsiteltyjä virtakiskoja, ohutlevyosia, koneistus- ja sorvauskomponentteja? Meillä on yli 30 vuoden kokemus erilaisten komponenttien raaka-aineista, valmistuksesta sekä pintakäsittelystä. Moderni konekantamme, laaja käytännön valmistuskokemuksemme sekä monet teknologiaratkaisumme takaavat joustavan tuotannon tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

DSC_8427

Sopimusvalmistus & tuotekehitys

Valtaosa asiakkaistamme on oman alansa huippuja, joiden kanssa meillä on pitkät ja luottamukselliset yhteistyösopimukset. Olemme tiiviisti mukana sopimuskumppaniemme tuotesuunnittelussa, mikä tuo heille merkittäviä kustannussäästöjä vuosittain. Toimitamme asiakkaillemme sekä pien-, keskisarja- että volyymituotteita.

LC_metalligence_1920x1100

METALLIGENCE

Olemme enemmän kuin metalliosaaja, sillä yhdistämme älyn metalliin. Laitila Coating on monen teknologian sopimusvalmistaja, jonka moderni konekanta ja kokonaisvaltainen toimintatapa takaavat kilpailukykyisen ja vakaan tuotantoympäristön muuttuvissakin olosuhteissa.

Mekaniikan sopimusvalmistuspalvelut

Tarjoamme mekaniikan sopimusvalmistuspalveluita. Meillä on vahva osaaminen pintakäsittelystä ja modernit pintakäsittelylinjastot. Tarjoamme järjestelmätoimituksia, osa-kokoonpanoja, komponentteja sekä valmiita tuotteita alihankintana.

LC_etusivu_vastuullisuus_1920x1100

Joustavasti kohti tulevaisuutta

Maailma muuttuu jatkuvasti ja hyvä niin. Vaihtelevissa olosuhteissa ennakointi, välittäminen ja joustavuus korostuvat niin asiakastyössä, henkilöstön hyvinvoinnista huolehtimisessa kuin toimintamme ympäristövaikutusten hallinnassa.

LC_etusivu_yhteys_1920x1100

Tule meille kylään!

Olet aina tervetullut meille Laitilaan, mutta myös etätapaamiset onnistuvat kanssamme saumattomasti. Ole yhteydessä meihin, niin katsotaan, miten voimme olla avuksi!