Me Laitila Coatingilla toivomme, että kaikilla on täällä hyvä olla. Välitön ilmapiiri, turvallisuus, jatkuvuus, joustavuus, suvaitsevaisuus ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat elementtejä, joista toivomme meidät muistettavan.  Haluamme olla työnantajana mukava, varma ja luotettava kumppani. Tästä osoituksena ovat henkilöstömme pitkät työsuhteet.

Olemme toimineet Laitilassa jo kahden vuosikymmenen ajan keskittyen aluksi pintakäsittelyosaamiseen, mutta vuosien varrella palveluvalikoimaamme on täydennetty komponenttituotannolla ja suunnitteluosaamisella. Tänä päivänä tarjoamme asiakkaille mekaniikan kokonaisvaltaisia sopimusvalmistuspalveluita.

Laitila Coating on kasvava yritys, mutta olemme vielä suhteellisen pieni alallamme. Tämä tuo toimintaamme joustavuutta ja antaa henkilökunnallemme mahdollisuuden kokeilla uutta ja työskennellä erilaisissa tuotannon työtehtävissä. Suurin osa noin 60 työntekijästämme työskenteleekin ohutlevy-, virtakisko-, ja CNC-koneistus- ja sorvausteknologioiden kanssa sekä pintakäsittelylinjaston käyttäjinä, hitsaus- ja liittämistöissä tai asennus- ja kokoonpanotöissä. Tuotantomme pyörii kolmessa vuorossa 5-6 päivänä viikossa.

Tuotannon työtehtävien lisäksi Laitila Coatingilla työskennellään erilaisissa suunnittelutehtävissä, jotka pitävät sisällään niin tuotteiden, toimitusten kuin tuotannonkin suunnittelua. Esimerkiksi konetekniikan insinöörin tutkinto antaa mitä parhaimmat edellytykset onnistua suunnittelupuolen tehtävissämme. Lisäksi yrityksemme hallinto-, lähettämö- ja varastotoiminnot sijaitsevat tuotannon välittömässä yhteydessä, ja myös näihin tehtäviin tarvitaan aika ajoin aktiivisia ja oma-aloitteisia uusia työntekijöitä.

Koska menestyksemme perustuu työntekijöihin, henkilöstömme turvallisuus ja hyvinvointi on meille tärkein asia joka ikinen päivä. Toimimme proaktiivisesti arvioiden toimintaamme jatkuvasti, pyrimme tunnistamaan riskien mahdollisuudet ja poistamaan riskit jo etukäteen. Myös henkilöstön ammattitaidon ylläpitäminen ja urakehitys ovat nopeasti kehittyvällä alallamme tärkeässä osassa. Kannustamme henkilökuntaamme kouluttautumaan, kehittymään ja opiskelemaan uutta, sillä näin varmistamme asiakkaidemme tuotantovirtojen sujuvuuden myös tulevaisuudessa.

Olemme olleet onnekkaita, sillä kanssamme solmitut työsuhteet ovat pääsääntöisesti kestäneet pitkään. Toivommekin, että olemme työnantajana olleet mukava, varma ja luotettava kumppani – samaa hyväksi koettua rataa jatkamme myös tulevina vuosikymmeninä!